ADIYAMAN (İHA) – Adıyaman Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu'nda, 'Rekabet ve Strateji' konulu seminer verildi.
Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu'nda düzenlenen seminere; Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Bakan, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nusret Göksu, İşletme Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mustafa Taşlıyan, İşletme Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ömer Okan Fettahlıoğlu ve İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Seçil Fettahlıoğlu, Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Nazif Çimen, Müdür yardımcıları, Emin Özdemir, Erdem Hilal, Genel Sekreter Ali Terzi ve öğrenciler katıldı.
Seminer, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Bakan tarafından verildi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bakan, Türkiye'nin en önemli sorunlarından birinin kendi stratejisini oluşturamaması olduğunu ifade etti. Yaşanan sorunların altında ciddi ve doğru planlama yapılmaması yattığını kaydeden Bakan, "Bakınız ülkemizde hangi il hangi sektöre yatırım yapacak belli değil. Çünkü gerek özel sektörün gerekse kurumlarımızın bir stratejisi yok. Ne yapmamız gerektiğini de tam olarak çözmüş değiliz. O yüzden de mevcut sorunlarımız katlanarak devam ediyor. Eğer siz yanlış bir yola girdiyseniz dönüp başa dönmeniz gerekecek. O zaman hem zaman hem de maddi kaybınız ortaya çıkacaktır. Dolayısıyla strateji çok önemli ve süreklilik isteyen bir olgudur. Dünyada bilgi, teknoloji ve aynı zaman da tüketim de kendini sürekli yeniliyor. O halde planlarımızı buna göre yapmamız gerekiyor. Ayrıca müşteri beklentilerini de ona göre belirlememiz şart" dedi.
Verilen seminer sonunda Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Nazif Çimen tarafından konuşmacı Sütçü İmam Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Bakan'a plaket verildi. - ADIYAMAN
Son Dakika › Yerel › Gölbaşı Myo'da Rekabet Konulu Seminer Verildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?