Televizyon ekranlarının unutulmaz isimlerinden Erkan Yolaç'ın cenazesi Zekeriyaköy Mezarlığı'nda toprağa verildi. Törene sanat dünyasından pek çok kişi katıldı.
Erkan Yolaç, 1935 yılında Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde doğdu. Sofya'dan Türkiye'ye göç etmiş, Edirne'li bir aile mensuptur. İstanbul'a taşındıktan sonra eğitimine devam etti ve Kastamonu Lisesi'nde öğrenciyken sunuculuk deneyimine başladı. İç mimar olarak mezun olduktan sonra gazinolarda çalıştı ve kendi tarzına uyarladığı bir yarışmayı sahnede uyguladı. Yıllarca sunuculuk yaptı ve 1985 yılından itibaren TRT televizyonunda yayımlanan Stüdyo Pazar programında 'Evet Hayır' yarışmasıyla ün kazandı. Daha sonra TGRT kanalında 'Erkan Yolaç Show' adlı bir eğlence programı yaptı.
Televizyon dünyasının ünlü isimlerinden Erkan Yolaç, 89 yaşında hayatını kaybetti. Uzun süredir tedavi gören Yolaç, solunum sıkıntısı ve organ yetmezliği nedeniyle vefat etti.
"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan, televizyon dünyasının ünlü isimlerinden Erkan Yolaç uzun süredir tedavi gördüğü hastanede 89 yaşında hayata gözlerini yumdu.
? Kitaptaki yazıları neden 'çiziktirmeler' olarak tanımladınız?Başka kelime bulmak zordu; kitapların kenarlarına, arka sayfalarına çiziktirilmiş yazılar hepsi. Bazıları dosyaların içindeydi.
Anneler için yapılan kutlamalar, asırlar öncesine dayanıyor ve Sümerler'e kadar gidiyor.
Mustafa Kemal, 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkarak kurtuluş mücadelesinin meşalesini yaktı 19 Mayıs, 20 Haziran 1938'de "Gençlik ve Spor Bayramı" adı ile milli bayramlar arasına katıldı.
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.