15 yayınevinin katıldığı fuara öğrencilerin gösterdiği yoğun ilginin eğitimciler olarak kendilerini oldukça mutlu ettiğini söyleyen Uğur Koleji Türkçe Sosyal Zümre Başkanı Şebnem Ünatlı, Uğurlu öğrencilerin okuma kültürü yüksek bireyler olarak mezun olmalarını sağlamaya çalıştıklarını belirtiyor.
Kitap okuma alışkanlığını öncelikli özellikler arasında tutan ve öğrencilerini her fırsatta farklı dönem yazarlarının kitapları ile buluşturan Uğur Koleji, Geleneksel Kitap Fuarı ile öğrencilerine kitap sevgisini aşılamaya devam edecek. Geleneksel Kitap Fuarı'nda 15 yayınevi kitaplarını öğrenciler ile buluşturuyor.
Ev sahipliği yaptıkları Geleneksel Kitap Fuarı hakkında değerlendirmelerde bulunan Uğur Koleji Türkçe Sosyal Zümre Başkanı Şebnem Ünatlı "Bizler Uğurlu öğrencilerimizin birer kitap kurdu olmalarını amaçlıyoruz. Farklı dönemlerden faklı yazarların kitaplarını okumalarını sağladığımız öğrencilerimizin bilinçli ve kültürlü bireyler olarak mezun olmaları en büyük gururumuz. Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz fuarımızda bu yıl 15 yayınevi ile birlikte Türk edebiyatından dünya klasiklerine kadar birçok kitabı öğrencilerimizle buluşturuyoruz. Öğrencilerimizin Geleneksel Kitap Fuarı'na olan yoğun ilgisi bizi oldukça mutlu ediyor" dedi.
Türk edebiyatından dünya klasiklerine, romanlardan şiir kitaplarına kadar yüzlerce kitabı öğrencilerle buluşturan fuar, yoğun ilgiyle devam ederken, Uğur Koleji öğrencileri her yıl gerçekleşen kitap fuarının farklı alanlarda kitapları incelemeleri için bir fırsat olduğunu belirtiyorlar. Yaşar Kemal'in İnce Memed'inden, Sabahattin Ali'nin Kürk Mantolu Madonna'sına, Reşat Nuri Güntekin'in Çalıkuşu'ndan Orhan Kemal'in Bereketli Topraklar Üzerinde romanına kadar birçok kitap ile buluşma fırsatı yakalayan öğrenciler, dünya edebiyatının klasikleşmiş romanları ile eşsiz bir kültür yolculuğuna çıkıyor.
Son Dakika › Güncel › Uğur Koleji Geleneksel Kitap Fuarı başladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?