Küçükçekmece'de "Teknoloji Çağında Aile İletişimi" Konulu Söyleşi - Son Dakika
Güncel

Küçükçekmece'de "Teknoloji Çağında Aile İletişimi" Konulu Söyleşi

Küçükçekmece\'de "Teknoloji Çağında Aile İletişimi" Konulu Söyleşi

Küçükçekmece’de düzenlenen “Teknoloji Çağında Aile İletişimi” konulu söyleşide Çocuk Gelişimi Uzmanı ve Yazar Esra Korkmaz, ebeveynlere tavsiyelerde bulundu.

07.11.2017 11:50

Küçükçekmece'de düzenlenen "Teknoloji Çağında Aile İletişimi" konulu söyleşide Çocuk Gelişimi Uzmanı ve Yazar Esra Korkmaz, ebeveynlere tavsiyelerde bulundu.

Çocuk Gelişimi Uzmanı ve Yazar Esra Korkmaz, Küçükçekmece Belediyesi'nin düzenlediği "Teknoloji Çağında Aile İletişimi" konulu söyleşide ebeveynlerle bir araya geldi.

Ebu Hanefi İmam Hatip Ortaokulu'nda gerçekleştirilen seminerde Esra Korkmaz, Türkiye'de 10 kişiden 7'sinin teknoloji bağımlısı olduğunu ifade ederek, "Telefon kullanma yaşı 5'e düştü. Çocuklarınız sınavlarda o anda her şeyi unuttum diyorsa, donuk hafıza sendromu yaşıyorlar. Bunun en önemli sebebi teknolojidir ve teknoloji bağımlılığının tedavisi mümkün değildir" diye konuştu.

"Çocuklarımız zeki ama duygu eksik"

Teknolojinin insanlıkta oluşturduğu değişimlere dikkati çeken Esra Korkmaz, "Şimdi çocuklarımız çok zeki ama duygu yok. Sebebi, teknolojidir. İyi bilgi var ama erdem yok. Yaşlıya, öğretmene hürmet yok. 10 çiftten 7'si birbirine yabancı. 7 çift sadece teknoloji yüzünden boşanma aşamasında. İnsanlar birbirlerine karşı yabancılaşıyorlar. Çevremizde, daha çok insan var ancak daha az huzurumuz var. Hamilelik döneminden itibaren teknoloji kullanımına dikkat etmemiz gerekiyor" dedi.

Korkmaz, ebeveynlere evlerinin her odasında radyasyonu emen kaktüs bitkisi yetiştirmelerini tavsiye etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Küçükçekmece'de 'Teknoloji Çağında Aile İletişimi' Konulu Söyleşi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement